ESKÜVŐI FILM

Amit a filmjeimről tudni kell…

A már  közel egy évtizede is divatba jött “klipes-filmes” vonalat képviselem. Ez nálam egy körülbelül 30 perces, elsősorban zenei alapokra épülő filmet jelent. Fontos, hogy nem egy szimplán zenés filmet készítek, hanem olyat, amelyben benne vannak az eskütételek, fogadalom tételek, táncok, akár színesítés képpen 1-1 játékból egy rövidebb 30-40 másodperces részlet.  A filmekben minden fontos pillanat szerepel. Látványvilágban a klipesebb, mozgalmasabb felvételeket alkalmazom, de nagyon ügyelek arra, hogy ne egy öncélú művészkedés legyen a végeredmény. Természetesen mindenki kedvenceként, nálam sem maradhat el az 5 perces rövid klip, amiben az esküvő legfontosabb pillanatai szerepelnek.

Filmkészítés az esküvőn:

Ti döntitek el, hogy mikor érkezzek a nagy napra. Ha szeretnétek, már reggel a fodrásztól végig követem az eseményeket, de ha csak a szertartásoktól kéritek, csak akkor fogok érkezni. Innentől kezdve a kérésetek szerint rögzítem majd az eseményeket. Hogy meddig szoktam maradni a lakodalomban? Ameddig szeretnétek… A csomagjaimban hajnal 2 van, de ezt igény szerint tudjuk módosítani. 

Technika és felbontás:

A filmkészítés során nagy felbontású Panasonic Lumix (S1, GH5) gépeket használok profi objektívekkel. Minden csomagomnál van lehetőség FULL HD és 4K felbontásra is. A 4 K-t az időtállósága miatt ajánlom. A 4 K választás esetén – igény szerint – a FULL HD változat is átadásra kerül.

Egy vagy két kamera: 

A két kamerás felállásban két operatőr vesz részt az esküvőn. Ez akkor jelent sokat, ha egyszerre két helyen kell lenni. Mivel az események két kameraállásból kerülnek rögzítésre, ezért ez látványosabb képi világot tud eredményezni.

A kész filmek átadása:

A filmeket egy a nevetekkel és az esküvő dátumával gravírozott fa dobozos pendrive-on szoktam átadni. Ha szeretnétek, kérhetitek DVD vagy BLU-RAY lemezen is. Igény szerint a vágatlan felvételeket is átadom.


ÁRAINK


REFERENCIÁIM
Az alábbi rövid űrlap segítségével vedd fel velem a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet