ESKÜVŐI FILM

esküvői-videós-szeged

Amit a filmjeimről tudni kell…

Látványos, filmszerű képi világgal rendelkező zenés esküvői filmeket készítek. Mindig készítek egy hosszabb körülbelül 30 perces filmet. Ez első sorban a rövid hightlight kliphez hasonlóan zenei alapokra épül, de benne vannak eredeti hanggal az eskütételek, fogadalom tételek, rokonok barátok beszédei, betanult táncok (nyitótánc, gyertyafénykeringő, meglepetés táncok…stb.) és akár színesítés képpen 1-1 játékból egy rövidebb 30-40 másodperces részlet. Természetesen mindenki kedvenceként, nálam sem maradhat el az 5 perces rövid klip, amiben az esküvő legfontosabb pillanatai szerepelnek.


Filmkészítés az esküvőn:

Ti döntitek el, hogy mikor érkezzek a nagy napra. Ha szeretnétek, már reggel a fodrásztól végig követem az eseményeket, de ha csak a szertartásoktól kéritek, csak akkor fogok érkezni. Innentől kezdve a kérésetek szerint rögzítem majd az eseményeket. Hogy meddig szoktam maradni a lakodalomban? Ameddig szeretnétek… A csomagjaimban hajnal 2 van, de ezt igény szerint tudjuk módosítani.


Technika és felbontás:

A filmkészítés során nagy felbontású Panasonic Lumix gépeket használok profi objektívekkel. Minden csomagomnál van lehetőség FULL HD és 4K felbontásra is. A 4 K-t az időtállósága miatt ajánlom.  4K választás esetén igény szerint plusz költség nélkül a FULL HD változat is átadásra kerül. A mozgalmas, látványos felvételekért kameramozgató eszközöket használok és a tiszta és jól érthető hang miatt speciális mikrofonokkal rögzítem a hangot.


Plusz 1 operatőr, 2 kamerás felvétel:

A kétkamerás felállásban két operatőr vesz részt az esküvőn. Ez akkor jelent sokat, ha egyszerre két helyen kell lenni. Mivel az események két kameraállásból kerülnek rögzítésre, ezért ez látványosabb képi világot tud eredményezni.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet


szegedi videós

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szolgáltató ajánló

Esküvői fotós

Bódi Sándor www.artpixel.hu

Kosztin Fanni | Fotográfus Facebook

Hajmáné Szokol Sarolta www.saroltaszokol.com

Palotás Rajmund www.palotasrajmund.hu

Bellányi Tímea www.bellanyifoto.hu

Soós Sándor www.soossandorphoto.hu

Sári Zsolt - www.photochill.com

 

Ceremóniamester, vőfély 

Veres Imre www.veresimre.hu

Orosz Gábor  www.eskuvomenedzser.com